Testimonials

Testimonials

Liv Östlund

Ända sedan jag var liten har jag gillat att skriva och berätta historier. Jag tror att det som får mig att gilla det så mycket är att man kan leva genom andra personer och låta fantasin flöda fritt! Det tycker jag är otroligt häftigt.

Rebecca Lif

Jag tycker att det är bra att TootaPen ger ut böcker skrivna bara av barn. Det är ju ganska svårt att få ett bokförlag som är för ”vuxna” att ge ut en bok från ett barn och så finns det många barn som gillar att skriva och vill bli författare!

Maja Sandkull

Det är skönt att veta att TootaPen ger ut ens böcker, men även att de ger råd och tips. Att TootaPen bara ger ut böcker skrivna av barn känns härligt, vuxna får ju ändå göra så mycket roligt, det är inte mer än rätt att TootaPen bara är för barn!

Julia Pharmanson

Jag tycker att det är superbra med TootaPen eftersom det ger yngre en chans att bli författare. Annars är det bara vuxna som lyckas få sin bok tryckt för det mesta.

Emelie Fredholm

Jag är otroligt tacksam till skrivarkursen och till Tootapen för att jag får chansen som en sextonåring att skriva en bok och få den publicerad. Jag tycker också att Tootapen är ett fantastiskt förlag som ger unga chansen att publicera sina böcker. Utan Tootapen hade det kanske inte varit möjligt.

Almi hemsida

innovationskontoret

http://www.startupstockholm.se/

Danderyds bibliotek

Danderyds Kulturskola 

Teeh Pictures hemsida

https://www.teehpictures.com/