TootaPen – För unga författare

[rev_slider_vc alias=”Creative home”]

Vår Vision

Vårt mål är att uppmuntra barn och unga som har ett intresse att uttrycka sig i ord och bild samt växa och utvecklas inom det de gillar. Vi skapar en ny genre inom litteraturen och erbjuder på så vis läsarna att kunna ta del av barnens ord fritt från vuxnas inblandning.

Unga Författare i Fokus

Vi har fokus på unga författare mellan 8 och 20 år. Vi hjälper dig att publicera och marknadsföra dina verk. Du gör det som du gillar och är bra på och vi gör resten.

TootaPen är ett interaktivt bokförlag som ger ut böcker skrivna av barn och unga författare.

Vi på TootaPen strävar efter att göra ungas röster hörda i samhället. Alla unga som vill bli författare kan skriva och ge ut sina texter hos oss. Vårt mål är att uppmuntra unga människor med ett litterärt intresse att uttrycka sig fritt i ord och bild samt växa och utvecklas inom områden som de gillar.

 

Vi vänder oss till dig som ung författare mellan 8 och 20 år. Vi hjälper dig med att publicera och marknadsföra dina verk.

Modernt

Vi skapar en konstruktiv miljö för dig som ung författare där du kan vässa dina idéer och skapa dina egna berättelser. Vi bestämmer inte över din röst men vi kan erbjuda dig förbättringsmöjligheter och tjänster som du kan behöva som författare.

Interaktivt

Vi håller kontakt med våra författare genom vår digitala plattform. Alla unga författare kan få stöd när de behöver det.

Almi hemsida

innovationskontoret

http://www.startupstockholm.se/

Danderyds bibliotek

Danderyds Kulturskola 

Teeh Pictures hemsida

https://www.teehpictures.com/