Författare

  Börja skriva!

  Skrivandet är en förmåga som går att tränas upp precis som allt annat du vill behärska. Om du vill spela piano bör du träna på det. Om du vill bli författare bör du skriva! Egentligen bör du LÄSA och SKRIVA!

  Utveckla din berättelse!

  Att kunna uttrycka sig i skrift är något magiskt. När du behärskar det skrivna ordet kan du uttrycka dina känslor och tankar fritt. Vi hjälper dig att komma igång med ditt skrivande. Vi annordnar skrivkurser för både barn och unga. Skicka gärna ditt intresse här!
  kontakta oss

  Hitta en skrivpartner!

  Några kan uttrycka sig bra i ord. Andra gör det i bild. Här kan du förhoppningsvis hitta din skrivpartner så att ni kan komplettera varandra och ger ut era böcker tillsammans. Om du är ung illustratör eller författare och söker efter din partner kontakta oss här och anmäl ditt intresse. 

   Publicera din bok!

  TootaPen är till för barn och unga som tycker om att skriva och vill bli författare. Oavsett om du har skrivet en novell, en berättelse, eller en bok får du gärna skicka ditt manus till oss. Du är kanske en av våra unga-författare!  Du får ladda upp din bok här 

  innovationskontoret

  Almi hemsida

  http://www.startupstockholm.se/

  Danderyds bibliotek

  Danderyds Kulturskola 

  Teeh Pictures hemsida

  https://www.teehpictures.com/