Blivande författare

Börja skriva!

Skrivandet är en förmåga som går att tränas upp precis som allt annat du vill behärska. Om du vill spela piano bör du träna på det. Om du vill bli författare bör du skriva! Egentligen bör du LÄSA och SKRIVA!

Utveckla din berättelse!

Att kunna uttrycka sig i tal och skrift är något magiskt. När du behärskar det skrivna ordet kan du uttrycka dina känslor och tankar fritt. Vi hjälper dig att komma igång med ditt skrivande. Vi anordnar berättar- och skrivkurser för både barn och unga. Anmäl gärna ditt intresse här!

kontakta oss

Hitta en skrivpartner!

Några kan uttrycka sig bra i ord. Andra gör det i bild. Här kan du förhoppningsvis hitta din skrivpartner så att ni kan komplettera varandra och ger ut era böcker tillsammans. Om du är ung illustratör eller författare och söker efter en partner kontakta oss här och anmäl ditt intresse.

 Publicera din bok!

TootaPen är till för barn och unga som tycker om att skriva och vill bli författare. Oavsett om du har skrivit en novell, en berättelse, eller en bok får du gärna skicka ditt manus till oss. Du är kanske en av våra unga författare! Du får ladda upp ditt manus här

innovationskontoret

Almi hemsida

http://www.startupstockholm.se/

Danderyds bibliotek

Danderyds Kulturskola 

Teeh Pictures hemsida

https://www.teehpictures.com/